Leveringsvoorwaarden

Hier vind je onze leveringsvoorwaarden. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en mail ons.

Verkoop en Betaling

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.
Bestellers zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de betaling van de door hen bestelde artikelen.
Bij de webshop verloopt de betaling via iDeal.
Deze webshop is alleen actief voor het 40-jarig jubileum van het Zeekadetkorps Vlaardingen. Na de reünie wordt deze website opgeheven. De opbrengsten van de verkoop van de tickets zijn louter en alleen voor de onkosten van het 40-jarig jubileum/reünie.

Bezorging-bewijs van betaling

De bestelde producten worden direct per email bevestigd. De besteller ontvangt een betaling bewijs per e-mail. Dit betaling bewijs is een geldig bewijs van betaling. Zeekadetkorps Vlaardingen stuurt tevens nog een aparte bevestiging als bewijs van betaling.

Retour/omruiling

Mocht je überhaupt verhindert zijn om op de reünie te komen, en je hebt al betaald, dan storten wij het verontschuldigde bedrag terug na een melding van de besteller.

Suggesties

Heb je suggesties hoe wij je beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, door een e-mail te sturen via ons contactformulier. Wij verbeteren onze dienstverlening voortdurend en stellen jouw reactie daarom zeer op prijs.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres etc. die je aan ons verstrekt. Bij het doen van een aankoop op reünie.zeekadet.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om je bestelling af te handelen. Bij ons worden deze persoonsgegevens opgeslagen voor de boekhouding. En deze persoonsgegevens worden online opgeslagen in jou persoonlijk account.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op reünie.zeekadet.nl. Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

Korpsgegevens

Deze webshop is de “winkel” van het Zeekadetkorps Vlaardingen. Speciaal opgezet om de betalingen te vergemakkelijken voor het 40-jarig bestaan.
Kievitlaan 46
3135 KB Vlaardingen
Nederland
Tel. 06-20 47 87 86

KvK-nummer 41 141 042
IBAN NL47INGB0003808073

Disclaimer

Informatie over het gebruik van cookies, etc. vind je via de onderstaande link: